Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2014, 21:57 ДТП
Страшна аварія на Рівненщині
Страшна аварія на Рівненщині

Четверо людей загинули, стільки ж тяжко травмовані в моторошній ДТП на Рівненщині. На трасі не роз'їхалися Рено-Трафік і Мерседес. Внаслідок лобового удару транспорт розтрощило так, що його не відремонтувати. А понівечені тіла порозкидало по дорозі.

Страшне зіткнення вантажівки й мікроавтобуса сталося приблизно о сьомій ранку неподалік міста Дубна. Удар був такої сили, що людей з транспортів викинуло на дорогу. Троє померли на місці аварії. П'ятьох травмованих у тяжкому стані доправили до лікарні. Одна пацієнтка через годину померла. За життя решти борються медики. Їм на допомогу викликали санавіацію з обласного центру.

Віталій Табачук, завідувач реанімації Дубенської районної лікарні:

- Четверо пацієнтів на даний час знаходиться у відділенні, одна з них вже прооперована в хірургічного відділенні з приводу внутрішньо-черевної кровотечі, стан її стабілізувався, всі інші пацієнти, надається їм допомога, виводиться з шоку.

Слідчі розглядають кілька версій ДТП і з'ясовують особи загиблих та травмованих. Адже в більшості при собі не було документів. Ідентифікували лише водія мікроавтобуса. За припущеннями, винуватцем аварії став саме він.

Олег Ющук, співробітник ВДАІ в Рівненській області:

- По попередніх даних, водій автомобіля Рено, рухаючись зі сторони міста Львів, виїхав з невідомих причин на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем Мерседес, який рухався в зворотньому напрямку.

Матеріальну допомогу постраждалим планують надати в обласній державній адміністрації. Коштом держави, обіцяють чиновники, поховають загиблих. Заступникові керівника реґіону вдалося поспілкуватися з водієм вантажівки. До лікарні його привезли при тямі.

Світлана Сад, заступник голови Рівненської облдержадміністрації:

- Він сказав, що він їхав з Луцька на Крупець в Радивилівський район і він нічого не пам'ятає і нічого більше сказати не зміг, я тільки запитала, куди він їхав. Зараз йому роблять операцію, він зараз в наркозі, але він один-єдиний, який був в свідомості.

У мікроавтобусі разом із водієм їхав його син. Їхні родичі не розуміють, чому чоловіки опинилися на цій дорозі, та хто ті люди, що також були у транспорті.

Юрій, родич загиблого водія мікроавтобуса:

- Він мав в Луцьку на роботі бути, він поїхав в Луцьк на роботу, а чого їх сюди занесло - не знаємо.

Відомо, що водійський стаж загиблого кермувальника - майже двадцять років. Що спричинило трагедію, в міліції обіцяють розслідувати в межах розпочатого кримінального провадження.