Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2014, 20:54 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Лобове зіткненя ВАЗівки й автобуса, раптова аварія через прибирання снігу та жахлива ДТП через неуважність. Приголомшливі кадри неймовірних подій дивіться у щоденній добірці.

Ловив ґав і забув про поворот. А з крайнього лівого ряду до нього далеко й небезпечно, проте... Так! Водій припустився жахливої помилки. Вантажівка його авто зім'яла за мить.

***
Жахлива аварія через виліт на зустрічну. І просто під автобуса. Погляньте, ВАЗівку заносить і кидає. Легковика не стало. Залишалася купа залізяччя, яке розлітається врізнобіч. Та ось на дорозі й кермувальник ВАЗівки. Його з тяжкими травмами доправили до лікарні, постраждали й четверо пасажирів автобуса.

***
Не дивився в дзеркала. А навіщо, так? Позашляховик чіпляє легковика, й він влітає в кучугури. Перекинутий автомобіль сунеться на даху більше десяти метрів. Добре хоч, що винуватець аварії зупинився, а не поїхав геть.

***
Ліпше б дорога була засніженою. Адже її чищення цього разу призвело до зіткнення. У такій сніговій заслоні дійсно нічого не видно. Й годі розібрати, хто ж кого.