Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 лютого 2014, 23:06 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

Не помітив, як наїхав. На Рівненщині нетверезий водій заднім колесом ЗІЛа розчавив парубка. У Полтаві через нехтування правилами дорожнього руху кермувальник маршрутки спровадив 4-х пасажирів на лікарняні ліжка. А в Запоріжжі вантажівка на швидкості врізалася в бетонні блоки.

23-річний хлопець загинув під вантажівкою на Рівненщині. Аварія сталася приблизно о дев'ятій вечора в місті Костополі. ЗІЛ наїхав на парубка заднім колесом. Водій нічого не помітив і поїхав собі далі. Лише згодом його зупинили свідки трагедії. Усвідомивши, що накоїв, шофер злякався і втік додому. Відомо, що кермувальник і перехожий  були приятелями.

Руслан Панасюк, інспектор УДАІ в Рівненській області:

- Як вдалося з'ясувати працівникам міліції, водій автомобіля ЗІЛ підвозив цього чоловіка, пішохода. Він його висадив біля магазину і після чого продовжив рух, а пішохід посковзнувся і впав йому під колесо. Як пояснює водій, він навіть не побачив, як його переїхав, і відїхав метрів 200 і зупинився.

Попередньо з'ясували: шофер був напідпитку. За фактом смертельної ДТП розпочали кримінальне провадження.

***
Знехтував правилами дорожнього руху і спровадив пасажирів на лікарняні ліжка. У Полтаві п'ятдесятисемирічний водій намагався швидко перетнути маршруткою перехрестя, але не впевнився, що маневр безпечний. Саме коли Рута повертала, в неї врізалася Мазда. Від потужного удару автобус перекинувся. Внаслідок аварії чотирьох пасажирок - жінку і трьох дітей - ушпиталили.

Наталія Варченко, старший інспектор УДАІ в Полтавській області:

- Двоє дівчаток 12-річного віку, одна - 14-річного та мешканка Полтави 27-річного віку. По факту відкрите кримінальне провадження за ч1 статті 256 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху.

***
Лобове зіткнення двох легковиків сталося у Дніпропетровську. Вночі не розминулися Мазда й ВАЗівка.

Віталій Гаращенко, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Автомобиль ВАЗ двигался по направлению выезда из города. Навстречу ему двигался автомобиль Мазда, водитель которого не справился с управлением и выехал на полосу встречного движения.

Від потужного удару в японської машини відірвало колесо й за мить некермований транспорт вискочив на узбіччя. Призвідник аварії - 26-річний кермувальник Мазди - з тяжкими травмами потрапив до реанімації. У лікарні також водій і пасажир Лади. У них травмовані голови й переламані ребра.

***
Звільнення із залізного полону. У Запоріжжі вантажівка на швидкості наскочила на бетонні блоки на узбіччі дороги. Ймовірно, водій не впорався з кермуванням. Від удару чоловіка затисло в понівеченій кабіні Мерседеса. Тож довелося викликати рятувальників. За допомоги спецінструментів вони витягли постраждалого й передали його медикам.

Євген Луговський, співробітник аварійно-рятувального загону м. Запоріжжя:

- Средней тяжести. У него там политравмы. Травмы головы, ноги, грудная клетка, живот, множество травм. Да аккуратно просто надо все, чтобы не навредить человеку и все.