Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 лютого 2014, 22:17 ДТП
Добірка автовідео
Добірка автовідео

Смерть чотирьох під вантажівкою, вогняна аварія через лобове та виліт з траси через неуважність. Все це й не тільки дивіться у щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Кілька сантиметрів убік і все. Водій ВАЗівки не зміг впоратися з кермування на повороті. Здається, що ось-ось - і машина спокійно поїде далі. Та головна перешкода - вантажівка. СтрашнИй удар, легковик від зіткнення перетворюється на купу брухту, а четверо людей умить стали небіжчиками.

***
А ось власник цього відео, здається, відволікся і забув повернути кермо. Коли зрозумів це - було запізно. Та погодьтеся - ліпше, що автомобіль вилетів з траси, адже на зустрічній була вантажівка. І наслідки могли бути такими самими, як і на попередньому відео.

***
На цих кадрах - вогняна аварія. Знову поворот, знову виліт на зустрічну. Форда заносить, і… Машина запалала миттєво, залізяччя розлітається трасою.

***
І насамкінець ще одна аварія про виліт на зустрічну. Не завадив навіть відбійник. Його некермована машина змітає на шаленій швидкості. У цій аварії постраждало двоє людей: жінка та її чотирирічний син. Водійка ж, що не втратила кермування, дістала незначних травм і переляк на все життя.