Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 лютого 2014, 22:56 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Школяр потрапив під колеса позашляховика на Житомирщині. Ще живого хлопчика встигли доправити до лікарні, але його травми були смертельні. У Донецьку внаслідок лобового зіткнення двох легковиків загинув футболіст.

На Житомирщині під колеса Міцубіші потрапив першокласник. Дітей після уроків розвозив шкільний автобус. 6-річний хлопчик вийшов біля домівки й рушив через нерегульований перехід. Саме цієї миті на малого й наскочив позашляховик. Кермувальник намагався уникнути зіткнення, різко викрутив кермо й машина полетіла в кювет. Та запобігти трагедії не вдалося. Від численних травм постраждалий помер у реанімації.

***
Водій Лексуса загинув у пригоді в Харкові. На кільцевій дорозі автомобіль спершу зачепив зустрічну Шкоду, а потім врізався у вантажівку. Багатотонка внаслідок зіткнення з'їхала в кювет.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- За попередніми даними, можливо, однією з причин пригоди стало те, що водій Лексуса на вибрав безпечну швидкість руху, саме тому і скоїв таку пригоду.

41-річний кермувальник Лексуса від травм помер на місці аварії. Інші учасники ДТП не постраждали.

***
У страшній автопригоді на проспекті Ілліча в Донецьку загинув 25-річний нападник футбольного клубу Шахтар Майкон Перейра де Олівейра. З незрозумілих поки причин його авто вилетіло на зустрічну, де лобом у лоба зіткнулося зі Шкодою. Корейську машину, якою кермував гравець, відкинуло на електроопору.

- Говорили, что обгонял ГАЗельку - хлебо-булочные изделия, и занесло, и получилось лобовое столкновение.

Гравець помер на місці. Водія Шкоди від смерті врятували подушки безпеки. З черепно-мізковою травмою та переламами його ушпиталили.   

***
Не втримав керма та врізався в дерево. Смертельна ДТП сталася на Рівненщині. Попередньо відомо: 45-річний водій Фольксваґена не впорався з машиною на слизькій дорозі й вона полетіла в кювет. Мікроавтобуса зупинило дерево. Понівечений транспорт з тілом власника знайшли місцеві мешканці. Правоохоронці вивчають обставини смертельної аварії.