Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 лютого 2014, 22:27 ДТП
У Києві позашляховик врізався в ятки та покалічив продавчиню
У Києві позашляховик врізався в ятки та покалічив продавчиню

35-річна жінка постраждала внаслідок автомобільної аварії у столиці. Позашляховик на швидкості влетів на базар, врізався у дві залізні ятки і збив місцеву продавчиню квітів.

Приблизно о десятій ранку Тетяна, як завжди, розкладала товар. Раптом з боку вулиці щось гучно ляснуло, і її ятка злетіла в повітря.

- Я в это время как раз вышла с киоска, и тут удар в мой киоск. За одну секунду до удара я вышла. Газель въехала в Джип, а он влетел в один киоск и во второй.

Зі слів свідків, на дорозі з одностороннім рухом поблизу  базару вантажна Газель наздогнала позашляховика Тойоту. Внаслідок зіткнення японська машина полетіла на торговельні місця. Удар був такої сили, що металеві конструкції відкинуло на два метри вперед. Одна з них впала на припарковану на узбіччі Шкоду. Інша - на людину.

Оксана, свідок:

- Стояла возле киоска и киоск на нее понесло. Переломанный таз, разбита голова. Она сотрудница на рынке, стояла возле нас.

Поки на крики постраждалої збігалися люди, з ГАЗелі виліз неушкоджений молодик. Якби не інспектори ДАІ, винуватцеві ДТП довелося б несолодко - розлючена юрба мало не вчинила над парубком самосуд.

Оксана, свідок:

- За рулем Газели находился невменяемый водитель. Накуреный, или обколотый. Он даже слова сказать не мог. Молодой, до 30 лет.

У якому стані був водій ГАЗелі і чому не обрав безпечної дистації руху - тепер з'ясовують правоохоронці. А базар, де сталася аварія - гуде. Люди кажуть: масштабної трагедії тут не сталося лиш випадково. Зазвичай у вранішній час біля яток товпляться десятки покупців.

Тетяна, продавчиня:

- У нас наркоманы спокойно могут ехать по дорогам и чавить людей.  К сожалению, становится это настолько часто, что надо СОС кричать нам всем и с этим что-то делать.

Водій позашляховика відбувся легким переляком - врятували подушки безпеки. А ось у постраждалої 35-річної продавчині квітів попереду складна операція.