Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 лютого 2014, 21:14 ДТП
Добірка приголомшливого відео
Добірка приголомшливого відео

Жінка проти некермованого автобуса, вибух посеред траси та розбитий вщент легковик. Приголомшливі кадри неймовірних подій дивіться у щоденній добірці.

Оце прилетіло! Дивіться на Опеля, що мчить попереду. Водій кермує на головну, та далеко він не доїде. Уламки автомобіля розлітаються трасою. Троє людей, що були в Опелі - живі, та в них дуже тяжкі травми. Ще б пак, після такого удару.

***
А це наче кадри з бойовика. Уявіть: у білому легковикові якийсь міністр, вантажівкою кермують погані хлопці. Їхня мета: прибрати того з дороги. Ось, наприклад, у такий спосіб. Не зрозуміли, що сталося? Лопнуло колесо. Його можна помітити, дивіться. Та на щастя автівки не зачепило.

***
Якщо хтось з іноземців потрапляє в незвичайну ситуацію на дорозі - галасу дуже багато. Та ви лише послухайте, як до проблем на трасі ставиться росіянин.

- Так, так, ребята, не очкуйте, все хорошо! Давайте, давайте! Здесь ужасный занос!

І все. Головне - без паніки. Здається, ніхто навіть не злякався.

***
Дуже поспішала і знаєте - встигла. Дивіться на жіночку на переході й автобуса, що котиться. Пані, здається, й не зрозуміла, що могло статися. Вона бачила, що транспортом кидає на слизькій дорозі. Її мета - встигнути на свого автобуса.