Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 лютого 2014, 22:46 ДТП
Добірка відеоподій
Добірка відеоподій

Збиті жінки й діти на переході, водій-камікадзе та нью-йоркське прибирання снігу. Приголомшливі кадри разючих подій - у щоденній добірці.

Водій-камікадзе. Власник ВАЗівки вмикає сигнали, щоб повернути. Та, здається, кермо він повернув занадто. Шкода водія та пасажирів білого легковика. Йому раптово прилетіло.

***
А зараз відео не для тих, у кого слабкі нерви. Жигулі мчать на шаленій швидкості.  Та якоїсь миті машину кидає. Погляньте - на узбіччі люди. Пішоходи навіть збагнути не встигли, що сталося. А ВАЗівка з водієм летить з траси й перекидається.

***

Китайський перехід майже нічим не відрізняється від українського. Так само люди й власники двоколісних. Шкода дівчат. Їх наче кеглі збив скутерист. Постраждали від залізного коня діти. На щастя, всі живі.

***
І насамкінець відео про те, як борються зі снігом на дорозі у Нью Йорку. Це відео саме звідти. Та ще зверніть увагу на чоловіка, що йде тротуаром. Чоловіка просто збиває сніг. Він однозначно став жертвою чищення автошляхів. Проте погодьтеся, як професійно прибирають. Й аварій буде менше, й тисняв.