Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 лютого 2014, 22:38 ДТП
Масова ДТП у Києві
Масова ДТП у Києві

Через масову аварію виникла багатокілометрова тиснява на столичному Московському мосту. Зіткнулися одразу 6 автівок. Водії переконують - спричинив ДТП позашляховик, який з незрозумілих причин зупинився у крайній лівій смузі.

Олександр чи не щодня їздить цим маршрутом на роботу. Та свого офісу водієві Кіа сьогодні дістатися не судилося. На столичному Московському мості він став одним із 6-х учасників дорожньої пригоди. Чоловік розповідає: аварія учинилася за ефектом доміно.

Олександр, водій Кіа:

- Остановился Джип, Форд остановился перед  Джипом, этот Форд белый уже не успел остановиться и догнал этот Форд. Он резко очень остановился, просто мне негде было уже тормозить, ну и догнал Форд.

Свідки розповідають - водії машин, що рухалися у щільному потоці, просто не встигали вчасно реагувати. І за лічені секунди на Форда наскочив ще один американський легковик, а його бампера зачепила Кіа. Потім до такої собі процесії додалися Форд Фокус і Деу.

Леонід, водій Деу:

- Эти начали притормаживать, а тот не успел, не притормозил. Я ехал в третьем, начал уходить, и на меня откинуло 2 машины. Джип был, но его не задели. Просто стало 2 ряда, пробка была. Никто никого не подрезал.

Шостим став Фольксваґен. Утім, кермувальник німецької машини вчасно загальмував і таки зміг уникнути тяжких пошкоджень. Після перемовин з учасниками ДТП водій не чекав на інспекторІв ДАІ й поїхав у справах. На щастя, в масштабній аварії жертв немає - люди відбулися переляком і синцями. Більше постраждала лише пасажирка Форда Ескорта.

Юрій, водій Форда:

- Из-за резкого удара сзади она очень сильно ударилась головой. Сейчас там рентген, ее забрала скорая.

Усі учасники аварії переконують - швидкості руху не перевищували й їхали на безпечній дистанції. Тож з'ясовувати, хто призвідник ДТП, доведеться правоохоронцям.