Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 лютого 2014, 21:49 ДТП
Добірка відео зі шляхів
Добірка відео зі шляхів

Смертельне лобове через обгін, слизька дорога проти самовпевненості кермувальників і перехожий-щасливець. Усе це й не тільки дивіться у щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Встиг та дивом уцілів. Зверніть увагу на хлопця. Він має намір перетинати дорогу нерегульованим переходом. Його пропускає машина, та наступна перешкода - трамвай. Чоловік спритно перебирає ногами й рятує їх від залізного транспорту.

***
Смертельне лобове зіткнення на цих кадрах. Невдалий обгін закінчився такою аварією. У цьому зіткненні загинула молода пасажирка одного з легковиків. П'ятьох людей з тяжкими травмами доправили до лікарні. Ще б пак, дивіться ще раз.

***
Ожеледиця плюс самовпевненість дорівнює - лихо на дорозі. Водій вважає, що встигне обігнати автомобілі,та фортуна не з ним, однозначно. Поспішав, та тепер точно не встиг.

***
Ремонтні роботи на дорозі. Легковик скористався зустрічною і мчить назустріч вантажівці. На щастя, зіткнення не смертельне, всі живі. Проте дісталося самому легковикові, тепер йому одна дорога - на ремонт.