Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 лютого 2014, 22:57 ДТП
Добірка кадрів з відеореєстраторів
Добірка кадрів з відеореєстраторів

Істерія за кермом, ненароком збитий водій і бурхлива ріка проти автомобілів. Приголомшливі кадри неймовірних подій дивіться у щоденній добірці.

Збирався на риболовлю, а опинився в лікарні. Ця історія почалася з того, що фари автомобіля цілком заліпив сніг. Тому чоловіку треба було їх відчистити. Ще ж й про задні варто не забути. Та за мить стається страшне. Чоловік дістав тяжких травм і зараз на лікуванні.

***
Відео з камер спостереження потрапило до нас з Болівії. Там через великі опади вийшла з берегів ріка. Проте не просто вийшла. Дивіться самі. Як наслідок - людей травмовано. Та погляньте: ці кадри немов з фільму-катастрофи, головні герої якого ледь встигають врятуватися.

***
Не поступився - будь готовий до ремонту машини. Водій понівеченого позашляховика впевнено крокує до порушника, щоб показати йому знак, якого той не помітив.

***
І насамкінець про жахливу ситуацію, в якій опинився власник відеореєстратора. На зустрічну виїхала вантажівка. Куди подітися? Ця істерика зрозуміла. Та чоловік все ж молодець - зумів вижити.