Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 лютого 2014, 22:22 ДТП
Добірка відео з автошляхів
Добірка відео з автошляхів

Вантажівка на зустрічній, пішохід-перешкода та лобове зіткнення через невдалий обгін. Разючі кадри з автошляхів дивіться в нашій щоденній добірці.

Навіть якось ніяково, коли аварія стається взимку на абсолютно чистій, не слизькій дорозі. Винуватий, самі розумієте, власник авта. Легковик врізається у відбійника просто на неймовірній швидкості. Кадри наче з голівудського бойовика. Приземлення на дах, і все. Приїхали.

***
А ось власникові цього відеореєстратора не поталанило через інших учасників руху.  Вузька дорога, обабіч - лісосмуга. Та вантажівка на зустрічній. Це щось! Лише дивом усі живі. Про це свідчить відео.

***
Десь хурделить, а десь вже ллють дощі. Та не в цьому трагедія. Обгін. Водій не встигає повернути машину до свого ряду. Не встигає. Власник відеореєстратора кидається на допомогу. Передивіться ще раз зіткнення. Мить - і все!

***
І насамкінець про збитого пішохода. Це найпоширеніша аварія: на нерегульовану переході один автомобіль зупиняється та пропускає, а далі... Слова зайві, будьте уважніші.