Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 січня 2014, 21:24 ДТП
Добірка автовідео
Добірка автовідео

Страшний виліт з траси, 18-річний водій-невдаха та моторошна аварія через кермувальника, що не дивиться у дзеркала. Приголомшливі кадри у щоденній добірці.

Кадри цієї аварії потрапили до нас з Мелітополя. Позашляховик на шаленій швидкості намагається обігнати автівки, бо вони - надто повільні. І не дивно. Майже завжди така поведінка на дорозі спричиняє страшні наслідки.

***
Іноді лячно й за кермо сідати. Як кажуть: не ти, то тебе. Водій, мабуть, впевнений, що встигне проскочити. Та на жаль… Вантажівка, що вдарила Шевроле, перекинулася в кювет. Кілька обертань, і відео закінчується.

***
Власник відеореєстратора одразу запевнив: винуватцем цієї аварії визнали водія ВАЗівки. І ось це жахливе зіткнення. І порахувати годі, скільки разів перекинувся легковик. Тішить те, що ніхто не загинув. Лише незначні забиття.

***
І насамкінець аварія, яку зафільмувала камера відеоспостереження. На перехресті вісімнадцятирічний хлопчина, що не має прав, вирішує давити людей. Автомобіля викрав у батьків, аби похизуватися перед дівчиною. Самі розумієте - ефекту досягнув, та не того.