Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 січня 2014, 12:41 ДТП
Добірка унікального відео
Добірка унікального відео

Вуличні розбірки під прицілом камери спостереження, чоловік з надможливостями на заправній станції та бабуся-призвідниця аварії. Приголомшливі кадри дивіться у щоденній добірці.

Справжній екшн зафіксувала камера відео спостереження. До чоловіка, що спокійно йде вулицею, під'їжджають байком молодики. Їхня мета - пограбувати. Та все пішло не за планом, на допомогу приїжджає сміливий чоловік. Одному злочинцеві вдалося втекти, проте, здається, що невдовзі його знайдуть.

***
Водій з надможливостями на заправній станції. Чоловік всіляко намагається потрапити пістолетом до бензобака. Кілька секунд, і справу зроблено. Та шокує не це. Шланг треба послабити. Вам не здалося! Схоже, робить таке чоловік не вперше.

***
Не дійшла. Двоє людей вирішують перетнути дорогу в забороненому місці. Чоловікові вдається, а ось жінка розгубилася. Це жахливі кадри, проте після перегляду навряд чи захочеться перебігати автошляхи там, де не треба. Жінка, до речі, жива. Та в неї тяжкі травми й перелами.

***
Бабуся-провокаторка. Насамкінець відео про ще одну жіночку, яка знехтувала правилами й вирішила скоротити свій шлях. Легковик розбитий, понівечений й автобус. А ось бабуся намагається хутко зникнути. Та свідок ДТП зупиняє призвідницю.