Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 січня 2014, 21:37 ДТП
Приголомшливі кадри з автошляхів
Приголомшливі кадри з автошляхів

Неймовірна аварія через димову завісу на трасі, неуважний пенсіонер проти автівки та китаєць, який не подужав двоколІсного залізного коня. Приголомшливі кадри з автошляхів дивіться в добірці.

І без власника поїде! Це відео з Піднебесної. Китаєць на перехресті кудись поспішає, проте перед ним різко зупиняється автівка. Зіткнення уникнути не зміг. Та дивіться, залізний кінь наче з глузду з'їхав. Скутер їде далі, і власник за ним ледь поспішає, та ач як схопився.

***
Обережно, пенсіонери. Так, це відео про дідуся, що знехтував переходом за двадцять метрів від нього в забороненому місці. Погодьтеся, водій - майстер. Дідуся так обережно оминає й навіть не чіпляє. Самому ж дідусеві байдуже, в нього, мабуть, важливі справи.

***
Відеореєстратор встановлений в автівці, що вже менше ніж за хвилину вскочить у халепу, а точніше - у сніговий замет. Жіночка, що кермувала, не змогла пройти такого випробування. Мабуть, більше й не намагатиметься.

***
І насамкінець просто неймовірне відео. Дії водія ліпше не обговорювати, це варто побачити. Поля обабіч дороги охопив вогонь і оповив дим, видимість нульова. Та виявилося, водій - не один такий сміливець.