Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 січня 2014, 21:21 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

Трьох постраждалих вирізали з уламків авта на Одещині. Вазівська шістка з чотирма людьми в салоні рухалася з Миколаєва. В районі села Сичавки, на вкритій кригою трасі, тридцятишестирічний водій вирішив обігнати МАЗа з причепом. Проте не розрахував відстані і врізався у вантажівку. Від удару легковика викинуло на зустрічну, де на нього наскочила Шкода Октавія. Кермувальник Жигулів помер у машині швидкої дорогою до лікарні. Один із пасажирів із відкритою черепно-мізковою травмою, раною живота, переламами обох ніг та синдромом тривалого здавлення - в украй тяжкому стані.

Віктор Губай, заступник керівника ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області:

- Пришлось применять специальный аварийно-спасательный инструмент для того, чтобы вскрывать крышу, разрезать крышу, отгибать изогнутые конструкции, где зажатыми были не только верхние, но и нижние конечности пострадавших.

ДАІ нагадує: погодні умови на Одещині погіршуються, і не рекомендує виїжджати за межі населених пунктів без крайньої потреби.

***
Там само, на Одещині, ВАЗівська сімка перекинулася в кювет. Водій довго наважувався на зледенілій трасі оминути вантажівку. Коли почав маневр - машину занесло. Вона перевернулася і впала на дах. За попередньою інформацією, в салоні була дитина. На щастя, тяжких травм кермувальник і пасажири не дістали. ДАІвців на місце аварії не викликали.

***
Маршрутка врізалася у трамвая в Запоріжжі. Постраждало восьмеро людей. ДТП сталася вранці на перехресті центрального проспекту міста й вулиці Артема. Свідки переконують - винен в аварії водій мікроавтобуса, який порушив правила руху. До того ж, кажуть, його Мерседес, в якому було 18-ро пасажирів, начебто був з літньою гумою.

Олег Старовойт, інспектор ВДАІ м. Запоріжжя:

- На данный момент только опрашиваются очевидцы, то есть составлена схема ДТП и, опять же, опрашиваются водитель трамвая и водитель маршрутного транспортного средства.

Усі восьмеро постраждалих - пасажири маршрутки. На місці працювали три екіпажі швидкої. Медики оглянули травмованих, двох з них - ушпиталили.

***
Некермований тролейбус накоїв лиха в Симферополі. Рогатий приблизно о восьмій ранку рухався вулицею Київською, зненацька вискочив на узбіччя, зніс металеву огорожу, білборд і врізався в електроопору. Від потужного удару стовп склався майже навпіл. У мить аварії в салоні були більше десятка пасажирів. На щастя, ніхто не постраждав.

Водій тролейбуса:

 - Как так получилось?

- Ну, не знаю. Ехал нормально-нормально, потом просто вырубился.

- Т.е. заснули?

- Я не думаю, что я заснул.

- Сознание потеряли?

- М.б., я не знаю.