Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 січня 2014, 22:06 ДТП
Огляд резонансних подій з українських автошляхів
Огляд резонансних подій з українських автошляхів

Водійка влаштувала ДТП на зупинці громадського транспорту на Луганщині. На Дніпропетровщині під колесами вантажної Газелі загинув невідомий, а в Києві чоловік утратив життя через виїзд на зустрічну.

Виїхав на зустрічну й загинув. Хюндай Соната з невідомих причин вискочив просто на мікроавтобуса на вулиці Братиславській у Києві. Внаслідок зіткнення кермувальник корейського автомобіля втратив життя. У більшому транспорті постраждали двоє пасажирів-львів'ян, котрі їхали на заробітки на Чернігівщину. Причини пригоди з'ясовують правоохоронці.

***
На Дніпропетровщині під колесами вантажної Газелі загинув чоловік похилого віку. Його особу досі не з'ясували. Трагічний випадок стався  на дорозі Знам'янка-Луганськ-Ізварине.

Валерій Касьяненко, інспектор відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- На теперішній час правоохоронними органами з'ясовується особа загиблого пішохода. Ступінь провини водія та всі обставини кривавої ДТП будуть відомі після проведення експертиз.

23-річний кермувальник авта твердить: неосвітлюваною магістраллю рухався за правилами, а людину, що різко вибігла на проїжджу частину, побачив запізно. Тож запобігти лиху вже не зміг.

***
На Рівненщині під колесами легковика також загинув пішохід. Неподалік Здолбунова п'ятдесятиоднорічний чоловік перетинав дорогу в забороненому місці. Трагедія сталася опів на сьому вечора. Селянин потрапив під колеса Шкоди Фабія, кермував якою 37-річний водій. Усі обставини смертельної ДТП вивчають правоохоронці.

***
Врізалась у дві маршрутки. У Луганську водійка Тойоти не впоралася з кермуванням, і на швидкості вдарила пасажирського автобуса, з якого саме виходили люди. Далі - ефект доміно, і громадський транспорт наскочив на маршрутку,що стояла попереду.

Сергій Мастафієв, інспектор ВДАІ м. Луганська:

- Автобус Газель оборудован газобалонным оборудованием, поэтому стравливали с него газ и присутствовали МЧС-ки. Водитель Тойоты госпитализирован, и один пасажир Газели. Следствие установливает виновника происшествия и обстоятельства.

Усіх пасажирів одразу після аварії евакуювали на безпечну відстань. І вже після дегазації місця ДТП до роботи взялася міліція. Слідчі мають з'ясувати, чому водійка Тойоти виконала незрозумілий маневр на зупинці.