Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 січня 2014, 21:20 ДТП
Неймовірні дорожні кадри
Неймовірні дорожні кадри

Неймовірна аварія на ралі, школярка під колесами легковика, а також шалений Камаз проти пішоходів. Усе це, й не тільки, дивіться у нашій щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Нині страшно й на переходах. І збити можуть, і покалічити. Дві автівки зупиняються, щоб пропустити пішоходів, а ось Камаз. Ще б кілька метрів, й жіночку просто знесла вантажівка.

***
Мчиш трасою? Не забувай, що можеш з неї злетіти у кювет або в дерево, і їхати далі не вдасться. Машина таки вилетіла з траси. Водій на щастя не дістав тяжких травм.

***
А зараз неймовірні кадри жахливої аварії з авторалі. Машина на шаленій швидкості перекидається. Жах, легковик наче пір'їнка. Дивовижне те, що штурман і пілот цього кара не дістали травм і навіть самотужки вибралися з автівки.

***
І насамкінець про дівчину, що кермувала й розмовляла телефоном. Вже здалеку помітно: дорогою біжать двоє дітей. Ну пригальмуй, водійко, зменш швидкість - та ні. Дівчинку, яка вибігла перед автівкою, збивають. Та все минулося, дівчинка жива, кермувальниця відвезе її за адресою.