Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 січня 2014, 22:12 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

На Тернопільській трасі ЗАЗ на зустрічній врізався в багатотонку, а в Бахчисарайському районі Криму втратив життя пішохід.

Подорож тернопільською трасою для 37-річного водія Славути стала останньою. Він занадто тиснув на газ і якоїсь миті втратив кермування - машина вискочила на зустрічну і врізалася у вантажівку. Від потужного удару легковика відкинуло на мікроавтобуса. Нищівних ударів власник ЗАЗа не витримав - загинув на місці. Троє його пасажирів, зокрема 8-річний хлопчик, з численими травмами в лікарні. 

Василь Барановський, співробітник УДАІ в Тернопільській області:

- Близько 17.50 год на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече поблизу села Лозова Тернопільського району водій автомобіля ЗАЗ не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем ДАФ, і в подальшому також зіткнувся з автомобілем Мерседес-Бенц. Внаслідок ДТП водій автомобіля ЗАЗ загинув на місці події та ще троє пасажирів отримали травми.

***
Спроба перетнути жваву трасу на неосвітленій ділянці для пішохода в Бахчисарайському районі Криму виявилася фатальною. Водій автобуса в темряві чоловіка не побачив і на швидкості збив. Порушника руху відкинуло на кілька метрів, і він упав мертвий. Сила удару була такою, що у Форда вибило лобове скло і зім'яло капота.

***

Поспішила й загинула містянка в Харкові. 63-річна жінка вийшла на дорогу за кілька метрів від переходу й одразу потрапила під колеса ДЕУ. Наступним мчав легковик Рено: його водій не встиг відреагувати на аварійну ситуацію й теж наїхав на нещасну.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- Я не можу сказати: вина водія в даному випадку чи вина пішохода, який переходив проїжджу частину поза межами пішохідного перехода, нехтуючи правилами переходу. Можливо, це через те, що пішохід раптово вийшов на проїжджу частину, водій не зумів, не зміг вчасно зупинити транспортний засіб.  

***
У Києві легковик врізався у вантажівку. Вона зупинилася на перехресті, щоб повернути. Цього не очікував кермувальник Шевроле, який їхав позаду, і не встиг загальмувати. Удар припав на пасажирське сидіння Авео - тяжких травм голови й кінцівок дістала 21-річна дівчина. Сам призвідник аварії відбувся забиттям руки.

Федір Олександрович, водій вантажівки:

- Зупинився, включив правий поворот, а назустріч їхав травмвай. Ну, пропускав трамвай, чекав, поки проїде трамвай і поїхати далі. І тут чую удар ззаду.

Правоохоронці розпочали розслідування, утім, вже стверджують: кермувальник седана не дотримав потрібної відстані й ловив ґав.