Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 січня 2014, 22:20 ДТП
Огляд кривавих ДТП
Огляд кривавих ДТП

У Рівненській області слизька дорога забрала життя людини. Не минулося без трагедій і на Дніпропетровських шляхах. Там безхатько потрапив під колеса Хюндая, а байкер на шаленій швидкості не втримав керма. У Києві спричинило ДТП п'яне товариство - троє в лікарні.

Жертви негоди. Поблизу міста Дубна, що в Рівненській області, на слизькій дорозі не розминулися легковик і вантажівка. Некермованого Фольксваґена винесло просто на зустрічну під колеса багатотонки. Внаслідок зіткнення вона - в кюветі, меншу машину зупинив лише паркан будинку. Кермувальник Вольво відбувся переляком, а ось 40-річний пасажир німецького транспорту загинув.

Сергій Соловей, старший державтоінспектор ВДАІ Дубенського району:

- Внаслідок даної пригоди водій автомобіля Фольксваген отримав тілесні ушкодження, з якими доставлений в медичний заклад. По даному факту проводиться слідство.

***
У Дніпропетровській області під колесами автомобіля Хюндай загинув безхатько. Лихо сталося на проспекті Аношкіна в місті Дніпродзержинську. Як з'ясували слідчі, пішохід похилого віку намагався перетнути проїжджу частину в забороненому для цього місці. Чи  перевищив швидкість кермувальник машини - буде відомо після проведення трасологічної експертизи.

***
І там само - на Дніпропетровщині - в місті Підгородньому дорога забрала ще одне життя. Через власну необачність і самовпевненість загинув 20-річний байкер. За попередньою інформацією, водій мчав двоколісним зі значним перевищенням швидкості. Тож вдало виконати складний маневр просто не встиг.

Олег Дем'яненко, інспектор відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- В пути следования водитель отвлёкся от управления, в результате чего выехал за пределы проезжей части, совершил наезд на электроопору и бетонную плиту. От полученных травм водитель скончался на месте.

***

П'яне товариство спричинило ДТП в Києві. На Бориспільській вулиці ВАЗівка на шаленій швидкості вискочила на зустрічну й лобом у лоба зіткнулася з Фіатом. Від потужного удару пасажир "дев'ятки" вилетів через переднє скло на асфальт. Із тяжкими травмами його й шофера-шумахера ушпиталили. Ще двоє подорожніх цього авта дістали забиттів. Усі четверо були у стані алкогольного сп'яніння. Кермувальника Фіата від травм врятували подушки безпеки й паски. Чоловік поскаржився - не доїхав до домівки лічених метрів.

Віктор, водій Фіата:

- Тут дорога погана, через це рухався нешвидко - кілометрів 40, ну може 45. І тут мені просто лоб в лоб назустріч машина, яка не їхала, а просто летіла. Я навіть не зрозумів, яка машина, просто засліпила сразу фарами, і раптово сильний удар.