Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 січня 2014, 21:13 ДТП
Шалені кадри з відеореєстраторів
Шалені кадри з відеореєстраторів

Розбійний напад на бізнес-вумен, збита на переході та шматок криги на швидкісній трасі. Приголомшливі кадри разючих подій дивіться у щоденній добірці.

Збита просто на переході. Дісталося жінці, що перетинала дорогу за всіма правилами. Її автівка не пропускає, а збиває. Бідолашна підлітає й так само швидко падає на зледенілу дорогу. Чутно її крики. Усі небайдужі одразу кидаються до постраждалої. Наляканий і водій-порушник.

***
Та не тільки аварії фільмують відеореєстратори. Цього разу розбійний напад на бізнесвумен. Молодики починають тягти свою жертву. Жінка бореться за власну торбу й голосно кричить - саме це й налякало грабіжників. Вони стріляють. Жінка поранена, проте від переляку кидається наздоганяти злодіїв. Та лише подивіться на чоловіка в синіх штанях - він спокійно спостерігав за всім.

***
Мчати трасою й наскочити на шмат криги - буває. Дивіться. Автівка зносить знаки на узбіччі. Водій і пасажирка, на щастя, живі.

***
І насамкінець по-справжньому моторошні кадри.  Знову зима, слизька дорога та невдалий обгін. Автівка наче іграшкова розлітається на шматочки. Власник відеореєстратора не в змозі одразу загальмувати, а тому врізається в перекинутого легковика.