Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 січня 2014, 22:54 ДТП
Огляд смертельних ДТП
Огляд смертельних ДТП

Шестеро людей потрапили до лікарні, двоє загинули внаслідок лобового зіткнення машин на Донеччині. А на Харківщині під автобуса потрапили дві сестри-близнючки. Смертю закінчилась і спроба мешканки Броварів перейти дорогу.

На Донеччині зіткнулися швидка й Лексус. Пригода сталася на кільцевій дорозі між Донецьком і Ясинуватою приблизно о 8-й ранку. Японська машина вилетіла назустріч швидкій.

Генадій Хібалов, старший інспектор УДАІ в Донецькій області:

- Автомобиль Лексус, который приблизительно не выбрал безопасную скорость движения и выехал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с автомобилем УАЗ "Скорая помощь".

Від удару медичного УАЗика розвернуло на 180 градусів, а одне з сидінь відкинуло на 20 метрів. За офіційною інформацією, в японській машині їхали 2-є людей. Вони загинули. У швидкій - шестеро постраждалих. Усіх їх доправили до обласної травматологічної лікарні.

Євген Бутєв, заступник керівника Донецької обласної травматологічної лікарні:

- К нам было доставлено 6 человек. 1 человек был обслужен в травмпункте с ушибом и лечение будет проходить амбулаторно. Остальные пациенты, с повреждениями различной степени тяжести, госпитализированы. У всех пятерых я расцениваю это состояние, как тяжелое.

Поки медики дбають про здоров'я постраждалих, оперативники з'ясовують причини жахливої ДТП. Попередньо вважають - винуватцем пригоди є водій Лексуса.

***
На трасі під Харковом в дорожню пригоду потрапили сестри-близнючки. 18-річних  дівчат, які перетинали проїжджу частину, збив автобус. Після цього він протаранив легковика Хюндая. У громадському транспорті людей не було, він їхав порожній. До лікарні внаслідок аварії потрапили водійка корейської машини та одна з перехожих: у неї забиття спини й голови. Її сестра загинула.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- Зі слів учасників ДТП, пішоходи вийшли раптово - в районі пішохідного переходу. Але не по ньому. Стосовно автобусу. Даний автобус - не маршрутний, здійснював по замовленню перевезення співробітників однієї з фірм, тому це був не маршрутний транспорт.

***
На Київщині жінка загинула під колесами позашляховика Міцубіші. У Броварах перехожа подалася через дорогу нерегульованим переходом. Удар був такої сили, що зім'яло капота автомобіля . А сам транспорт зупинився аж через 20 метрів. Лікарям лишалося констатувати смерть нещасної.

***
34-річний пішохід потрапив під колеса легковика на Дніпропетровщині. Кривава ДТП сталася затемна на трасі Дніпродзержинськ-Магдалинівка. Кермувальник Славути твердить: неосвітлюваною дорогою їхав, не перевищуючи швидкості, а людину, котра раптом вибігла попереду, побачив останньої миті.

Віталій Ткаченко, старший інспектор ВДАІ Петриківського району:

- Водитель автомобиля ЗАЗ-110378 совершил наезд на пешехода, который двигался по проезжей части. В результате ДТП пешеход скончался на месте проишествия.