Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 січня 2014, 21:02 ДТП
Відеоподії на трасах
Відеоподії на трасах

Кінь на дорозі, жахлива аварія с пасажирським автобусом та маштабна ДТП на слизькій трасі. Приголомшливі кадри неймовірних подій дивіться у щоденній добірці.

Засліпило! Власник автівки з відеореєстратором ледь не накоїв лиха. Чоловік зізнався:через світло фар зустрічних машин просто не помітив пішохода. Ще б трішечки, й хлопець опинився б на капоті. Проте цього разу всі відбулися переляком.

***
А ось на цих кадрах масштабна аварія. Водій вантажівки не впорався з кермування й дивіться! Вона наздоганяє автобуса, який від такого зіткнення ледь не зламався навпіл… Ніхто з учасників ДТП не дістав тяжких травм. Хоча власник відео міг у кювет злетіти.

***
Коня на скаку зупинить… Ці кадри не про відважну жінку, а про маленьку автівку та дивну ситуацію на дорозі. Символ цього року ледь не вбився об машину, та встиг зупинитися й рушив далі. Від добрих господарів не тікав би.

***
І насамкінець автомобільний заміс на засніженій слизькій трасі. Тепер дивіться - один водій пригальмував, а далі… І ще одна, і ще, кадри наче з голівудського бойовика, та це наші дороги.