Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 січня 2014, 22:07 ДТП
Відеодобірка ДТП
Відеодобірка ДТП

Чотири загиблих через невдалий обгін, ожеледиця проти охочих до літньої гуми та бетонозмішувач, котрий таранить трамвая. Приголомшливі кадри надзвичайних ситуацій на автошляхах дивіться у щоденній добірці.

І дійсно - трамвай не об'їде й може добре протаранити. Хоча цього разу, здається, сильнішим був бетонозмішувач, який намагався проскочити. Шкода людей, подивіться, як їх струсонуло.  Та й на дорозі тепер утвориться тиснява.

***
Скляна, зледеніла дорога. Власник відеореєстратора фіксує неконтрольовану ситуацію на дорозі, автівки не можуть загальмувати. Добре, що зіткнення не надто потужні, проте дивіться - машина, що побила дві інші, просто їде далі. А далі, виявляється, ще купа побитих легковиків. Ось що може накоїти ожеледиця, тим паче якщо ви охочі до літньої гуми.

***
І сам не доїхав, й іншим проблем додав. Водій, що починає обгін, втрачає кермування й летить дорогою. Він ледве чіпляє автівку попереду, та цього досить. Машини летять урізнобіч і жахливо перекидаються.

***
І насамкінець смертельна аварія. На кадрах, що їх зафільмував відеореєстратор, вантажівка починає обгін та й тільки - легковик вдаряє просто в лоба. Четверо людей, що були в салоні автівки, загинули.