Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2014, 22:27 ДТП
Огляд автопригод в Україні
Огляд автопригод в Україні

Дві маршрутки не поділили дороги у Дніпропетровську. Унаслідок зіткнення десять пасажирів потрапили до лікарні з переламами кінцівок  та ушкодженнями внутрішніх органів. Під колесами машини у столиці загадково загинула жінка, а у Криму ДАІвці вгамовували п'яного скутериста.

Спроба перетнути темну вулицю у Дніпропетровську для пішохода закінчилася трагічно. Чоловік встиг подолати лише половину шляху. Водій, що мчав Маздою, людину помітив вже запізно.

В'ячеслав Білявський, співробітник УДАІ в м. Дніпропетровську:

- Произошёл наезд на пешехода, пешеход от полученных травм скончался на месте.

Правоохоронці дізнаються, хто загиблий, і вже розпочали кримінальне провадження проти кермувальника. На час слідства під особисте зобов'язання водія машини відпустили.

***
Десятеро пасажирів маршрутки потрапили на лікарняні ліжка після зіткнення двох мікроавтобусів. Кермувальник Фольксваґена твердить - його колега грубо порушив правила маневрування.

Микола, водій маршрутки:

- Навстречу ехала "Газель", которая без поворота, без ничего не пропустила меня. Попыталась вписаться или я так и не понял. Я попытался от него уйти, притормозить, но ничего не помогло.

Пояснити свій маневр другий учасник ДТП зміг не одразу - з місця аварії водій утік. Того самого дня правоохоронці затримали 35-річного уродженця Вірменії. Нині призвідник масштабного зіткнення спілкується зі слідчими.

***
Загадкова аварія на Повітрофлотському проспекті в Києві сталася приблизно опівночі. Над підземним переходом позашляховик збив жінку. Водій запевняє - вона просто сиділа на асфальті посеред дороги. Кермувальник спробував об'їхати дивачку, але на слизькому від снігу полотні впоратися з транспортом не зміг і переїхав людину. Від травм постраждала померла миттєво.

***
Не поділили дороги двоє кермувальників на околиці Києва. На Столичному шосе зіткнулися позашляховик і легковик. Від потужного удару обидві машини задиміли, рятувальники залили транспортні засоби піною й передали медикам травмованих водіїв. Кожний з них твердить - став жертвою зустрічної машини. Хто на чию смугу виїхав - нині з'ясовують слідчі.

***
П'яного скутериста вгамовували кримські ДАІвці в Червоногвардійському районі півострова. Двоколісний петляв вулицями села. Під час затримання кермувальник поводився агресивно, погрожував правоохоронцям і лаявся. 

- Пил?

- Руки убрали!

- Тихо, ты стой спокойно!

- Нет, я  не пил!

- А что ты делаешь?

- Да вас … посылаю, … мусора!

- Снимай на камеру, чего ты выключаешь!

- Сейчас позвоню, вам будет торба!

- Уважаемый, вы медицинское освидетельствование будете проходить? Не будете?

- Видали!

Як виявилося, 36-річний відчайдух ніколи не мав водійського посвідчення, але полюбляє їздити п'яним. У травні торік його вже затримували за кермування моторолером у нетверезому стані. Тоді порушника оштрафували. Та висновків він не зробив. Тепер суд може ухвалити - вилучити у небораки транспорт.