Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2014, 21:39 ДТП
Добірка шокуючого відео
Добірка шокуючого відео

Водій-утікач, загибель молодика в лобовому зіткненні та неадекватний на переході. Приголомшливі кадри разючих подій дивіться у щоденній добірці.

Вилетів, врізався, загинув. Смертельну аварію зафіксував відеореєстратор: автівка із зустрічної виїхала просто в лоба іншому легковикові. Власник відео з численними переламами потрапив до лікарні, а ось водія з червоної автівки врятувати не вдалося.

***
А зараз про перехід і дивного молодика. Червоне світло для автівок, зелене - для перехожих. Чоловік ніяк не може визначитися, та ймовірно дуже боїться. Не дивно, якщо він під дією якихось наркотиків.

***
А ось водій, якого друзі називають Льохою, показує на трасі, на що здатна його автівка. Та на перехресті виникає жахлива ситуація, й Олексій без великих втрат дає раду.

***
І насамкінець про знахабнілого водія-втікача. Дивіться, як розвивалася ситуація. На великій швидкості легковик обганяє автівки. Та стається неочікуване. Ним починає кидати. І зараз, здавалося б, треба зупинитися, аж ні. Водій просто додає газу і мчить з місця аварії. Власникові відеореєстратора не вдалося наздогнати призвідника ДТП.