Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 січня 2014, 23:08 ДТП
Добірка ДТП
Добірка ДТП

Лелека-самогубця, невдалий обгін на слизькій засніженій трасі та сплячий водій вантажівки.

Тварини не рідко потрапляють під колеса автівок, що мчать трасою. Та цього разу просто в лобове влетів лелека-самогубця, інакше й не назвеш. Птах миттєво загинув та добряче налякав усіх, хто був у салоні. Ще б пак, така несподіванка прилетіла.

А це відео про водія, що заснув, коли кермував вантажівкою. І як добре, що на зустрічний не було потоку автівок, тому багатотонка не накоїла лиха. Водій - прокинувся, та уникнути аварії вже не вдалося.

Обігнати й ускочити в халепу. Це про героя цього відео. Водій ВАЗівкою починає вириватися вперед, і засніжена дорога таких кермувальників одразу зупиняє. Пасажири та водій не дістали значних травм, проте поїздка на цьому закінчилася.

І насамкінець, ще одна аварія на слизькій дорозі. Відеореєстратор встановлений у салоні маршрутного таксі. Водій помічає, що попереду вантажівка врізається в легковика, а тому намагається уникнути зіткнення. Здається, з усіма пасажирами все нормально, лише незначні забиття від перекидання, та все могло закінчитися сумніше.