Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 січня 2014, 22:04 ДТП
Огляд святкових ДТП
Огляд святкових ДТП

Трагічними видалися святкові дні в різних реґіонах України. Так, на Донеччині зіткнулися Деу та автобус, а в Києві Ланос не розминувся з маршруткою.

Моторошне зіткнення рейсового автобуса та легковика сталося на Донеччині. Напередодні Нового року на трасі поблизу Маріуполя в Неоплана з 16-ма пасажирами на швидкості врізався ДЕУ. Нині відомо, що він з невідомих причини опинився на зустрічній. І від потужного удару перетворився на бляшанку. Водій загинув. Пасажири й кермувальник автобуса відбулися переляком. ДАІвці ж чекають висновків експертів про причини смертельної ДТП.

***
Четверо людей постраждали внаслідок аварії в Києві. БМВ спробував обігнати автівку в забороненому місці - перетнув подвійну суцільну, але не розрахував відстані. 

Сергій, свідок:

- Виновник, машина БМВ, выскочина на обгон, через двойную сплошную, соответственно, в крайнюю полосу, и я не знаю, как можно было не заметить - лобовой удар в Шкоду.

Від загибелі водійку чеської машини врятували подушки безпеки. Німецьку ж автівку відкинуло на трамвайні колії. З понівеченого салону кермувальника рятувальникам довелося вирізати за допомоги спецінструментів. Із травмами до лікарні потрапили також його дружина та 7-річний син. Під час зіткнення дитина вилетіла з транспорту на дорогу.

***
Не розминулися на порожній дорозі. У столиці на перехресті вулиць Жилянської й Толстого зіткнулися Ланос та Мерседес. Чому водій легковика не побачив мікроавтобуса, незрозуміло. Від удару Мерседеса відкинуло на узбіччя. Там він дивом проскочив стовпа, утім, зніс дерево й зупинився просто перед входом до крамниці.

Водій мікроавтобуса:

- Їхав по главній дорозі, коли доїхав до перехрестя, то відчув удар в бік і машину понесло влєво, повернув в сторону, шоб не в стовп заїхать, і став тут.

Тамара Григорівна, свідок ДТП:

- Услышали стук, большой стук, вот тогда повыскакивали смотреть это все.

В автобусі було 18 пасажирів, вони вистрибували з некермованого транспорта на ходу. Без постраждалих не минулося. Водія Ланоса і двох пасажирів мерседеса ушпиталили.