Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 грудня 2013, 23:15 ДТП
Смертельне зіткнення під Києвом
Смертельне зіткнення під Києвом

Родина загинула в моторошній ДТП на Київщині. На слизькій дорозі водій Шкоди на впорався з кермом, і машина вискочила на зустрічну. Цей маневр став фатальним для чотирьох людей.

ДТП поблизу села Погребів киянин Володимир запам'ятає надовго. Каже, такого жаху на дорозі не бачив давно.

Володимир, свідок:

- У Джипа переднее лобовое стекло выбито. Но Джип меньше пострадал. А Шкода в бок была ударена. И то, шо я видел еще - срезана крыша была.

Шкода Октавіа поспішала зі столиці до сусіднього Зазим'я. На зледенілому асфальті автівка раптом стала некермованою й опинилася на зустрічній. Вже за лічені секунди в неї на швидкості врізався позашляховик. 

Юрій Моральов, керівник відділу УДАІ в Київській області:

- Пройшло зіткнення, в результаті якого водій та пасажири Шкоди загинули на місці. Водій автомобіля Міцубісі Педжеро травмований і був доставлений до Лікарні швидкої допомоги м. Києва. Стан водія середньої тяжкості.

У Шкоді їхала ціла сім'я - 28-річний чоловік з дружиною, її мати та сестра. Внаслідок потужного удару тіла затис метал, тож витягали їх за допомоги спецтехніки.

- Опасное место. Особенно ночью. Я часто здесь езжу. Разметку тут плохо видно. И поворот.

Чому водій Шкоди не впорався з кермом і на якій швидкості рухався позашляховик - тепер з'ясовують правоохоронці. Висновки всіх експертиз обіцяють оприлюднити найближчими днями.