Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 грудня 2013, 22:27 ДТП
Автограбіжники скоїли ДТП у столиці
Автограбіжники скоїли ДТП у столиці

Хотіли вкрасти новорічні подарунки, а опинилися за ґратами. Курйозна дорожня пригода сталася в Києві. Двоє чоловіків з Ауді обібрали машину, припарковану біля школи. Тут їх і помітили правоохоронці. Тікаючи від міліції, горе-крадії зім'яли кілька автівок, розбили холодильника та знесли паркана.

Продавчиня млинців - Тетяна - була в кіоску. Раптом почула скрегіт гальм.

Тетяна, свідок ДТП:

- Я так отошла, аж прям зажмурилась, слышу - бумц! Здесь была машина с елками, он не проехал, он потолкал машины здесь, он зверь, я вообще испугалась, вообще.

Бачив справжні голлівудські перегони й Володимир. Несамовита Ауді мчала узбіччям і змітала все на своєму шляху.

Володимир, свідок ДТП:

- Ехал по тротуару, там стоял бус, он туда не проскочил и ударился в бус и угол магазина, и застрял там.

Ауді пошкодила чимало припаркованих автівок і холодильника, який стояв біля кіоска. 

- Машину припаркували, пішли скупитися, прийшли - оце таке з машиною, з двох сторон машина повністю побита.

- Виїзжав з двора і получив удар сзади. Ауді до етого я пропустив, потому что она бистро їхала, а потом она че-то оказалась сзаді.

Після цих карколомних кульбітів німецьке авто розвернулося й помчало, ще знісло паркана й пошкодило газову трубу. В цей час за ним бігли правоохоронці.

Тетяна, свідок ДТП:

- За ним бежали реально: стой там, остановись, на машину прям бросались,по колесам ему стреляли, вроде, чи я не поняла.

- Из-за высотки выскакивает на большой скорости задом машина, Ауди, ударяется в металическую трубу, огорожу, ее заворачивает, но ему преградили уже другие машины дорогу.

За мить шалена Ауді зупинилася. З неї витягли двох чоловіків, 27 і 28 років - мешканців Києва. Будь-що говорити вони відмовилися.

Люди кажуть - це диво, що на місці інциденту - навпроти базару Юності - вихідного дня ніхто не потрапив під колеса скаженого авта. Адже зазвичай на цій дорозі велелюдно.  

- Я сама здесь стою с коляской с ребенком, школьники идут после школы, слава Богу, что никого не было.

Згодом у міліції розповіли, від кого Ауді тікала.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- В одній із шкіл Дніпровського району проводили змагання по футболу між батьками та дітьми. Після змагання батьки планували пригостити дітей фруктами та подарувати їм новорічні подарунки. Один з батьків здійснював закупівлю фруктів та солодощів, саме він став жертвою данних зловмисників, вони поцупили в нього з автомобіля барсетку, а також новорічні подарунки та фрукти.

Правоохоронці побачили, як крадії залізли до машини, й намагалися їх затримати. В міліції ж вкотре просять кермувальників не залишати особисті речі у транспорті.