Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 грудня 2013, 21:04 ДТП
Добірка приголомшливих кадрів
Добірка приголомшливих кадрів

Влетів під вантажівку на засніженій трасі, пішоходи-щасливці - за сантиметри від загибелі та водійка, що не втримала керма. Приголомшливі кадри дивіться у щоденній добірці.

Зник з дороги. Так кажуть про водіїв, котрі кудись дуже квапляться і саме через цей поспіх просто злітають з трас. Позашляховика кидає в кучугури, він кілька разів перекидається. Картина не для слабких. Тим паче, коли кількатонна машина пролітає поряд із тобою.

***
І на цих кадрах зимова аварія. Після виїзду легковика на головну дорогу ним починає кидати. Спочатку в один бік, потім - в інший. Та загальмує автівка не самостійно. Водій вантажівки не стримує емоцій. Під його багатотонкою за мить опинилася маленька автівка, і удар припав якраз на бік шофера.

***
А зараз про щасливців. Про людей, яким неймовірно поталанило. А тут придивіться пильніше. Дівчині могло відрізати голову дверцятами багажника. Після такої ситуації і щасливого фіналу можна повірити в піклування янголів-охоронців.

***
Не втримала керма й вилетіла на зустрічну. О, який удар. Автівки відлітають одна від одної. Наслідки могли бути фатальними, та на щастя в учасників аварії лише тяжкі травми.