Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 грудня 2013, 00:11 ДТП
Шокуюче дорожнє відео
Шокуюче дорожнє відео

Водій під вантажівкою, автобус, який збиває подружжя, й відкритий капот на шаленій швидкості. Приголомшливі кадри дивіться у щоденній добірці.

Капот перед очима. Водієві, що мчить дорогою, не пощастило. Чоловік від переляку миттєво втрачає кермування автівкою, вона врізається в інші легковики на великій швидкості.

***
Кінцева зупинка - стіна крамниці. Таким маршрутом мчить автобус на відео. Ламаючи дерева наче соломинки, транспорт таки зупиняється. А ось люди, що були у крамниці, виходять, дивляться на аварію й перелякані повертаються назад. Чому б не допомогти?

***
Й інша страшна аварія з громадським транспортом сталася на переході в Росії. Подружжя рушає просто перед автобусом. Автобуса розвертає й відчуття, що шанси вижити - мінімальні. Та все буде гаразд. Пенсіонерів доправили до лікарні із забиттями.

***
І насамкінець кадри ще однієї жахливої аварії. Машини таранить вантажівка. Вона з водієм, проте він не за кермом, а під багатотонкою. Запитаєте, як це сталося? Коли водій вибрався з вантажівки, вона рушила й збила його. Та диво - чоловік живий, не тривожтеся.