Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 грудня 2013, 22:27 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

Моторошна аварія на околиці Києва, смерть пішоходів у Донецьку та Дніпропетровську й трагічна ДТП на зустрічній поблизу Рівного. До вашої уваги - деталі найсерйозніших автопригод.

Смерть на зустрічній: у ДТП поблизу Рівного загинув 52-річний чоловік. Водій французького авта під час обгону не переконався в безпечності маневру й виїхав у лоба вантажівці. Унаслідок зіткнення вона полетіла в кювет.

Євген, водій вантажівки:

- Нормально їдемо з напарником, тихенько. Ні звідти, ні звідси вискакує ця машина. Хлопці кажуть, ззаді їхали з Одеси і з Франції, кажуть: він то заїжджав, то виїжджав, щось комбінірував.

Пежо ж перетворився на купу брухту. Постраждав водій, він помер дорогою до лікарні. Загинули в аварії й майже три десятки курей, яких перевозили французькою машиною.

***
64-річний пішохід опинився під колесами легковика в Донецьку. Аварія сталася неподалік зупинки громадського транспорту на вулиці Кірова. Постраждалий головою пробив переднє скло авта, потім його викинуло на проїжджу частину. Медики, що прибули на місце ДТП, зарадити бідоласі вже не могли. Схожа трагедія - і у Дніпропетровську. Затемна на вулиці Криворізькій 74-річний пенсіонер намагався перетнути дорогу в забороненому місці й потрапив під Форда.

***
Масштабна аварія на Бориспільській трасі поблизу Києва: на шаленій швидкості ВАЗівку штовхнув ГАЗ - машина дорожньої служби. А до того у вантажівку врізалася Ауді.

Ігор, учасник ДТП:

- Удар, хлопок, я до сих пор вообще не могу эти минуты ни вспомнить, ничего.

Перед його очима Ауді вибухнула й зайнялася. Її кермувальник не зміг вибратися з салону. 61-річний чоловік згорів живцем. Коли машину загасили, есперти вжахнулися - в авті було три газові балони.

- Это газовые баллоны, бытовые. - Это не гбо? - Это он перевозил, это бомба!

За припущеннями експертів, трагедія сталася через перевищення швидкості. Водій Ауді, вочевидь, не помітив машини дорожньої служби, яка повільно рухалася лівою смугою.

***
Тут таки у столиці маршрутка в'їхала в торговельні ятки. Й просто зім'яла в кіоску трьох людей. Їх ушпиталили в тяжкому стані. У лікарні й сам водій. Виявляється, у нього при кермі стався напад.

- Сначала думали, что он пьяный, так как открыли двери - он выпал просто без сознания из маршрутки, потом говорили, что это был эпилептический припадок.

Лікарі та слідчі нині з'ясовують - що спричинило напад у кермувальника: хвороба або вживанням якихось препаратів.

***
Немовля постраждало в ДТП в Запоріжжі. На перехресті зіткнулися дві машини - Деу й вантажівка. Ймовірно, хтось із водіїв рушив на заборонний сигнал світлофора. Допомога медиків знадобилася 32-річній дружині водія легковика та його крихітній донечці.

Володимир Гаранін, співробітник ВДАІ м. Запоріжжя:

- Ребенок 2013-го года рождения, который госпитализирован с диагнозом "закрытая черепно-мозговая травма и сотрясение головного мозга".

Винуватця аварії визначить слідство.