Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 грудня 2013, 23:01 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Водій загинув, дитина в лікарні - лобове зіткнення на Сумщині. У Рівненський області втратив життя мотоцикліст, а в Симферополі під колесами вантажівки - пішохід.

Просто в лоба припаркованій вантажівці врізався легковик на Сумщині. В авті їхало подружжя з 3-річною дитиною. Вони поспішали на гостини до родичів. Аж раптом з невідомих причин автівка вискочила на зустрічну й на узбіччі вдарила багатотонку. Кіа буквально сплющило. 28-річний водій помер одразу, його дружину й доньку в украй тяжкому стані ушпиталено.

Водій вантажівки:

- Ребенок маленький - я її сразу забрав до себе в кабіну, бо вона перелякана була, я її взяв на руки до себе в машину, маму не трогав, бо вона в крові, я не знав, шо з нею робить, трогать можна- нельзя, а чоловік не двигався.

Олексій Заверуха, інспектор УДАІ в Сумській області:

- Водій виїхав на зустрічну смугу, при цьому її переїхав і на узбіччі уже зіткнувся з вантажним автомобілем. Можливо, водій заснув за кермом, можливо, це погіршення самопочуття.

***
23-річний мотоцикліст загинув на Рівненщині. Хлопець врізався в автобуса, що їхав у попутному напрямку. За припущеннями - аварія сталася через перевищення швидкості. Внаслідок зіткнення байкер дістав тяжких травм, дорогою до лікарні він помер. У пасажирському транпорті було п'ятеро людей. Жоден не постраждав. За фактом ДТП розпочали кримінальне провадження.

***
Двоє пенсіонерок потрапили під колеса вантажівки в Симферополі. Жінки не порушували - перетинали дорогу на переході. Чому не помітив їх водій багатотонки, нині з'ясовують експерти. 

Сергій Куницький, інспектор ВДАІ м. Симферополя:

- Автомобиль Рено с полуприцепом, следуя в направлении г. Симферополя, на пешеходном переходе допустил наезд на двух пешеходов, из которых один умер.

***

Розбиті автівки, зламані дерева та двоє пасажирок у лікарні. Такі наслідки п'яного кермування у Дніпропетровську. 29-річний водій Шевроле напередодні ввечері хильнув, а вже вранці разом із двома подругами поїхав за місто. На вулиці Гальченка молодика спіткала невдача: на слизькій дорозі його Лачетті вдарила ВАЗівку й полетіла в кювет. Медична допомога знадобилася двох пасажиркам перекинутого авта. Жінок з травмованими головами ушпиталено. 

Вадим, водій ВАЗа:

- Машина, которая меня ударила, прямо передо мной, обогнав меня, улетела в этот кювет. Ну и дальше уже летела, сбивала все деревья на своём ходу, ну и при этом я слышал крик девушек, которые были в машине.

Водій-призвідник аварії виправдовується: мовляв, аварії сприяли погодні умови. 

Михайло, водій Шевроле:

- Туман. Обгонял три машины в ряд, не справился с управлением и зацепил "шестёрку".