Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 грудня 2013, 22:08 ДТП
Добірка відео зі шляхів
Добірка відео зі шляхів

Школяр, збитий автобусом, двоє жінок на переході: одна - кермувальниця, інша - постраждала, та типово зимова аварія. Приголомшливі кадри неймовірних подій дивіться в добірці.

Обидві шоковані. Аварія сталася на нерегульованому переході. Дівчина кинулася під машину наче навмисно. Перелякана постраждала підводиться й тікає з дороги. Кермувальниця незадоволено рушає до неї. Врешті-решт, все закінчується дивно. Ніяких правоохоронців. Жінка просто сідає та їде.

***
Жахіття на засніженій трасі. Позашляховика заносить, далі без коментарів. Вижити в такій ДТП - годі. Зіткнення дуже потужне.

***
Автобус проти школяра. Хлопчик намагається встигнути перебігти дорогу на зелене світло, воно вже блимає, але він не зупиняється. Учня відкидає, та він підіймається. Здається, тяжких травм немає. Після кількахвилинної розмови всі учасники розходяться.

***
І насамкінець найчастіша зимова аварія. Через швидкість занесло. Передня частина позашляховика розбита. Усі свідки - молодці! Вони не чекають ані хвилини й кидаються на допомогу.