Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2013, 22:54 ДТП
Огляд масових ДТП
Огляд масових ДТП

В Харкові сталася ще одна ДТП. З вини водія Шевроле зіткнулися одразу 4 машини. Масова аварія сталася й у передмісті Запоріжжя.

Масову ДТП спричинив кермувальник Шевроле в Харкові. Під час обгону він виїхав на зустрічну й зачепив "шістку". Від різкого маневру автівку розвернуло і на швидкості на неї наскочила ВАЗівська "десятка", а потім ще й Сузукі.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- Можливо, швидкість була перевищена. Тому що автомобілі досить серйозно пошкоджені. Особливо Шевроле і ВАЗ-2110, оскільки основний удар припав саме на ці 2 автомобіля.

Водіїв цих автівок з травмованими головами й забиттями ушпиталили.

***
Три машини зіткнулися в середмісті Запоріжжя. Водійка на повороті не втримала керма, і за мить її автівка опинилася на зустрічній. Там вдарила Жигулі й зачепила вантажівку. Дев'ятирічну дівчинку з Фольксваґена ушпиталили з численними травмами. Інші учасники ДТП відбулися синцями й подряпинами.

Володимир Гаранін, співробітник ВДАІ м. Запоріжжя:

- Вследствие дорожно-транспортного происшествия в детскую областную больницу был госпитализирован ребенок девятилетний, с черепно-мозговой травмой и переломом ключицы. Сейчас собраны все материалы по данному дорожно-транспортному происшествию, ведется следствие.

***
Масштабне нічне зіткнення на Лівому березі столиці. Деу не пропустила Фольксвагена, який рухався на зелений сигнал. Автівки від удару розлетілися врізнобіч. Позашляховик зачепив бордюра, вискочив на тротуар, зніс світлофора, знака переходу і врізався у припаркованого Рено. Уламки дороговказів пошкодили ще й Кіа. Попри шалені кульбіти, водій Фольксваґена не постраждав, принаймні від ушпиталення відмовився. А ось кермувальника Деу забрала швидка - у нього рвана рана голови.