Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2013, 20:50 ДТП
Криваве зіткнення у Дніпропетровську
Криваве зіткнення у Дніпропетровську

Двоє людей загинули, двоє з тяжкими травмами перебувають на межі життя і смерті. Такі наслідки кривавої ДТП у Дніпропетровську.

Моторошна аварія, в якій лобом у лоба зіткнулися мікроавтобус Мерседес та ВАЗівка, сталася вдосвіта на вулиці Полтавське шосе.

Дмитро, водій мікроавтобуса:

- Лада 15-ой модели выскочила на встречную. Я в левой полосе шёл и он, получается, как бы ехал в левой полосе. Тут вдруг, получается, вылетел как бы на меня и всё.

Чому саме його машина після зіткнення опинилася на зустрічній, 22-річний Дмитро пояснює так:

- У меня оторвало колесо и я при…, и потому меня потянуло сюда.

Утім, гальмівний слід та слова свідків вказують на інше. В аварії винен кермувальник автобуса, адже саме він, а не водій Лади виїхав на зустрічну. Потужний удар перетворив легковика на купу понівеченого заліза. Четверо чоловіків Жигулями того ранку їхали рибалити. З авта їх витягяли за допомоги спецприладдя. У страшній ДТП вижили двоє.

Анатолій Федоренко, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- По предварительным данным, автомобиль Мерседес выехал на встречную полосу движения и совершил столкновение с автомобилем ВАЗ, в результате чего водитель и пассажир автомобиля ВАЗ погибли на месте, два остальных пасажира с автомобиля ВАЗ доставлены в больницу.

Із тяжкими травмами голови та численними переламами постраждалі лежать у реанімації. Лікарі борються за їхні життя.