Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 грудня 2013, 22:57 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

ВАЗ влетів у зупинку громадського транспорту у Криму. У Києві під колесами машини загинула жінка. А в Івано-Франківську вуличні перегони закінчилися аварією.

Влетів у зупинку. 33-річний чоловік загинув внаслідок ДТП у Криму неподалік села Новоіванівки. Трасою мчав старенький ВАЗ, зненацька автівка вискочила на узбіччя і на повній швидкості врізалася в зупинку громадського транспорту. Сила удару була такою, що капот "шістки" зім'яло мов папір, а водія затиснуло в салоні.

Олександр Саратов, інспектор ВДАІ Червоноперекопського району:

- Так как скорость автомобиля была относительно высокой, то старый автомобиль, 84 года выпуска, получил значительные механические повреждения, а водитель телесные, от которых скончался на МП до приезда скорой помощи.

Аби витягти тіло загиблого, довелося викликати рятувальників.

***
Невідома жінка загинула під колесами Тойоти на бульварі Шевченка в Києві. Де саме сталася автопригода - на переході чи за ним - мають з'ясувати правоохоронці. Зі слів водія японської машини, молодиця вийшла на дорогу раптово, і він її просто не побачив. Хоча ця ділянка добре освітлена. При загиблій не знайшли жодних документів, її особу поки не з'ясували

***
Двоє людей опинилися в лікарні з травмованими головами внаслідок імпровізованих перегонів в Івано-Франківську. Змагання Шкоди та Мерседеса закінчилися тим, що Октавія вилетіла на зустрічну, де врізалася в таксі. У Ланосі, крім водія, був пасажир. Свідки зіткнення кажуть: після удару винуватець аварії пересів у Мерседеса й поїхав. Колеги-таксисти наздогнати втікачів не змогли.

Сергій, таксист:

- Почала служба шукати їх по місту. Я їх обнаружив на заправці Лукойл, вони побачили шашку і почали тікати. Я їх догнав, заблокував, водій Шкоди, який сидів біля водія Мерседеса, виходить з машини і тікає в невідомому напрямку, наші хлопці під'їжджають, за ним біжуть, потім було чути постріли і хлопці десь скрилися.

Тепер правоохоронці шукають втікачів. У розбитій Шкоді були ксерокопії документів, тож особу підозрюваного вже з'ясували.