Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 грудня 2013, 22:36 ДТП
Неймовірні події на шляхах
Неймовірні події на шляхах

Наркоман за кермом ВАЗівки, світ насіння на голову таксистові та невдача за сотні кілометрів від будинку. Разючі кадри неймовірних подій на автошляхах дивіться у щоденній добірці.

***
Перше відео дивує. Ситуація найбанальніша. Біля проїжджої частини встановлюють нову ятку. Поряд - таксі. Нібито операція вдала. Утім, саме в такі моменти стається те, чого не очікував ніхто. Чоловіка трохи чіпляє МАФ. "Світ насіння" дивом не вбив шофера, а автівку потрощив.

***
Автор цього відео обурений. Ще б пак. Чоловік вирушив у справах за сотні кілометрів від будинку, майже доїхав до місця призначення і вскочив у халепу. Та шофер впевнений - це доля. Добре, що живий.

***
Й така сама непередбачувана історія сталася з іншими водіями. Молодик вилетів із зустрічки й наскочив на автівки. Таак, добрячий удар. Розлючені шофери кинулися до призвідника ДТП. Та виявилося, йому байдуже, він був під дією наркотиків.

***
Побачив друзів далекобійників - їду до них. А як же інші учасники руху?Та хай їм грець. Саме так можна описати це відео. Якщо придивитися, водій вантажівки таки увімкнув сигнали, але це ані йому, ані позашляховикові не допомогло.