Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 грудня 2013, 23:09 ДТП
У Дніпропетровську на "зебрі" загинув дворічний малюк
У Дніпропетровську на "зебрі" загинув дворічний малюк

Машина збила на переході дворічного хлопчика разом із вагітною матір'ю - таке лихо сталося у Дніпропетровську. Жінка в реанімації, малий помер. Водій - призвідник аварії - відмовляється від свідчень.

Лихо сталося о пів на десяту вечора на вулиці Героїв Сталінграду.

Вадим Дубиневич, співробітник УДАІ м. Дніпропетровська:

- Автомобилем "Ниссан" была сбита женщина, переходившая проезжую часть с ребёнком. От полученных травм ребёнок скончался на месте.

25-річний кермувальник японського авта твердить: засніженою дорогою рухався за правилами, а жінку, яка з малюком простувала зеброю, побачив останньої миті.

Андрій, водій Ніссана:

- Вы с какой скоростью ехали?

- 40-45 максимум. Никого ну впереди не было, и в последнюю секунду увидел... Ну попытался совершить торможение, ну уходил влево.

Та наїзду уникнути не вдалося. Хлопчик, якому в червні виповнилося два рочки - не вижив. Його 28-річну матусю, яка, до речі, на шістнадцятому тижні вагітності, з тяжкими травмами голови, внутрішніх органів, у стані коми забрали до реанімації. Нині  лікарі роблять все можливе, аби врятувати пацієнтці життя. У міліції ж за фактом жахливої ДТП розпочали досудове розслідування.

Віктор Бабенко, керівник ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Водитель задержан. Нами освидетельствован. Трезвый, но от дачи показаний отказался.

Не зважаючи на таку поведінку водія, у міліції обіцяють якнайшвидше розслідувати трагічну пригоду й передати матеріали до суду. Призвідникові аварії загрожує до шести років ув'язнення.