Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 грудня 2013, 23:54 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Маршрутка з пасажирами потрапила в ДТП на Полтавщині. Двоє людей загинули, 8-ро - в лікарні. Жахлива аварія сталася через елементарну неуважність водія легковика, який потужним ударом штовхнув його на зустрічну.

Рейсовий автобус Київ-Харків свого пункту призначення не дістався. Ввечері поблизу села Глибокої Балки його ззаду вдарила Шкода. Громадський транспорт викинуло на зустрічну, де він зіткнувся з Фольсваґеном. Двоє пасажирів маршрутки загинули, 6-ро потрапили до лікарні, зокрема й 12-річна дівчинка. Травм дістали і двоє водіїв. Сам призвідник аварії - неушкоджений. За загибель людей через недотримання правил порушникові загрожує 10-річне ув'язнення.

Наталія Варченко, співробітниця УДАІ в Полтавській області:

- На 293 кілометрі автодороги Київ-Харків, поблизу села Глибока Балка, в Решетилівському районі, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій двоє осіб загинуло і ще 8 травмовані. По даному факту відкрите кримінальне провадження за ст. 286 ч. 3 Кримінального Кодексу України, триває досудове слідство.

***
Кермувальник ВАЗівкою збив пішохода і зник з місця пригоди в Маріуполі. Перехожий перетинав дорогу неподалік трамвайної зупинки, де й потрапив під колеса авта. Від травм постраждалий помер на місці пригоди. Призвідник ДТП втік, але за 2 години його розшукали. Чоловік за цей час встиг доїхати додому і сховати свою пошкоджену машину в гаражі.

Федір Дженчако, інспектор ДАІ м. Маріуполя:

- На момент задержания водитель был доставлен в наркологический диспансер. При продутии прибора "Драгер" у него степнь алкоголя была 1 и 9 промилле. Это средняя степень алкогольного опьянения. Водитель вел себя адекватно. Дал соглашение на осмотр своего автомобиля и на его изъятие.

***
Хотів проскочити на червоне і влаштував масштабну аварію. Пізно ввечері в Києві Міцубіші Паджеро мчав вулицею. Свідки зафільмували, як позашляховик знехтував заборонним сигналом світлофора й на перехресті врізався в Шевроле Авео. Від удару легковика кинуло на узбіччя, він зніс стовпа з дорожніми знаками. Двох пасажирів машини з травмованими головами ушпиталили. Затриманий чоловік з Міцубіші не постраждав. Він намагався переконати учасників і свідків ДТП, що не водій. Хто і в якому стані кермував позашляховиком - нині з'ясовують правоохоронці.

Наталія, свідок:

- Мы ехали по главной, нас обогнал вот этот Митсубиси Паджеро, он подрезал Авео, поехал на красный свет. Мы остановились, а он поехал на красный свет и сбил Авео.