Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 грудня 2013, 23:01 ДТП
Кадри аварій на шляхах
Кадри аварій на шляхах

Непомітний трос-убивця, разючі кадри аварій із засніжених автошляхів і збитий пішохід. Приголомшливе відео дивіться у щоденній добірці.

На обгін, тим паче узбіччям і засніженою дорогою? Та це фатальна помилка. Власник відеореєстратора мало сам не вскочив у халепу, та ви лише погляньте, що з порушником - за метр від вантажівки легковик мчить на шаленій швидкості.

***
А це кадри взагалі безглуздої аварії. Легковик був на буксирі. Його занесло, й він врізався просто в автобуса. Усі живі, та погодьтеся, наскільки непередбачувана ситуація.

***
Потрапив під колеса в буквальному сенсі! Хлопець ступає на перехід, й його чіпляє таксі. Шокований хлопець скочив на інший бік дороги. Таксист не загальмував, а ось власник відеореєстратора зазначив, що, ймовірно, в молодика перелам ноги. Посраждалого ушпиталили.

***
І насамкінець кадри жахливої ситуації. Дивіться: вантажівка з'їхала з траси, та чоловіки намагаються витягти її за допомоги троса. Він ледь помітний і жодних прапорців або попереджувальних знаків на ньому немає. Це наче кадри з фільму, проте ні - реальна трагедія! Хлопець загинув миттєво.