Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 грудня 2013, 22:42 ДТП
Добірка неймовірних ситуацій на дорогах
Добірка неймовірних ситуацій на дорогах

Захоплива зустріч водія із зайцем, смертельна аварія на занесеній трасі та зіткнення зі снігоприбиральною технікою. Неймовірні і приголомшливі кадри з автошляхів дивіться у щоденній добірці.

З настанням зими не тільки опади - головний біль для водіїв, а й техніка, що бореться з ними… Водій легковика неймовірно розлючений - нікого не чіпляв, правил дотримувався, а тут таке… Та що вдієш, се-ля-ві…

***
Неймовірну ситуацію зафіксував відео реєстратор, лише погляньте! Позашляховик мчить, але водій не може на слизькій дорозі вчасно загальмувати, й машина врізається у вантажівку. І це просто вражає, дивіться, з кабіни через двері вилітає водій, і вантажівка падає просто поряд, ледь не розчавила чоловіка.

***
Ніколи не бачили білого та пухнастого зайця? Власник відеореєстратора просто в захваті від стрибуна. Заєць, мабуть, злякався не так автівки, - як цих неймовірних криків…

***
І насамкінець жахливе зіткнення з вантажівкою. І знову через поспіх на засніженій трасі. Легковика з зустрічки починає кидати, й він летить просто під багатотонку. ШофЕр вантажівки живий, а ось пасажир та водій легковика загинули.