Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2013, 22:44 ДТП
Подробиці страшної ДТП під Києвом
Подробиці страшної ДТП під Києвом

Вже відомі деталі великої вогняної аварії на Житомирській трасі поблизу Києва. Там не розминулися дві вантажівки, мікроавтобус і два легковика. А від потужного зіткнення зайнявся газовіз.

Стовп вогню й чорного диму. Така картина постала перед очима водіїв, що стали бранцями багатокілометрової тисняви на Житомирській трасі.

- Фура розворачувалася отсюда. Водітєль виїхав на встрєчку і стукнув його ззаду у прицеп, і його кинуло сюда, на цю сторону.

Свідки кажуть: усе через вантажівку з причепом, що взялася розвернутися просто посеред автобану. Саме з нею не розминувся багатотонний газовіз. Унаслідок зіткнення цистерна вмить опинилася на зустрічній.

Андрій, водій Тойоти:

- В левом ряду ехал, километров 80, а нам навстречу даже без тормозов вылетела эта фура-газовоз. Даже не понял, откуда она взялась. Получается, в заднюю ось попали.

За лічені секунди в газовоза врізалися легковики Тойота Камрі, Ауді й мікроавтобус Фольксваген. Машини спалахнули в одну мить, та їхні водії й пасажири встигли врятуватися.

Василь, водій Фольксвагена:

- Нічого. Усе згоріло. Документи згоріли, зарплата згоріла. На дві тисячі доларів у мене було інструмента, сварка, болгарка, увесь інструмент.

Внаслідок масштабної аварії постраждали пасажир Ауді й жінка в Опелі, що зачепив цистерну останнім. У всіх численні забиття й перелами. Зі слів правоохоронців, якби газовіз транспортував паливо, наслідки аварії були б трагічні.

Василь, водій Фольксвагена:

- У цього водія шось із грудьми. Одсюда я витаскував жінку з машини. Муж її не зміг, так я йому одкрив дверки. Побачив, що там жінка, і я її взяв на руки.

Пожежу на трасі кілька годин приборкували підрозділи надзвичайників. А правоохоронці, щоби звільнити дорогу від довжелезної тисняви, пригнали автокрана й бульдозера. На місці події працюють експерти. Вони й мають визначити причини ДТП.