Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 грудня 2013, 23:48 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Гинули люди під колесами автівок на Львівщині та Дніпропетровщині. А ось у Маріуполі старенький БМВ розтрощив три новеньких легковики на паркованні автосалону.

На Львівщині внаслідок зіткнення легковика та мікроавтобуса загинула жінка. Аварія сталася поблизу села Куликів. 48-річна водійка Рено перевищила швидкість і виїхала на зустрічну. Оминути Фольксваген Транспортер не вдалося. Кермувальниця померла в лікарні. Шістьох людей з травмами ушпиталено.

***
Невідомий чоловік загинув під колесами автобуса у Дніпропетровську. Йому на вигляд років 60. Лихо сталося вдосвіта на вулиці Каруни. Шістдесятидворічний шофер ПАЗа твердить: швидкості не перевищував, а пішохода, що раптово вибіг на проїжджу частину, побачив останньої миті.

Сергій, водій автобуса:

- Внезапно выскочил с этой… с трамвайних путей. Ну я по тормозам - и всё. Это секунда дело.

Чи правдиві ці свідчення, буде відомо після проведення трасологічної експертизи.

***
22-річний чоловік загинув поблизУ Рівного. Він був пасажиром ВАЗівки, яка врізалася у відбійника та перекинулася. Трагедія, за інформацією ДАІ, сталася через водія Жигулів. 25-річний кермувальник не втримав машини під час розвертання. Сам він з тяжкими травмами в лікарні.

***
ДТП із нульовим пробігом. У Маріуполі три новеньких легковики розтрощив старенький БМВ. Водій німецьким автом з невідомих причин на швидкості вискочив на парковання автосалону. Камери спостереження зафільмували, що чоловік не мав наміру гальмувати, ба більше - призвідник ДТП намагався втекти. Зупиняти його кинувся працівник закладу.

Артур Симонян, свідок:

- Он заблокировал дверь, я попытался открыть, потому что он задним сдает - хотел уехать. Ручку это… С машины вытянули, я был с работником милиции как раз. И вместе с ним мы задержали.