Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 листопада 2013, 22:33 ДТП
Смертельна аварія під Одесою
Смертельна аварія під Одесою

Чоловік - у морзі, дружина - в реанімації. Подружжя збили поряд з елітним селищем на виїзді з Одеси. Тамтешні мешканці кажуть: якщо на цьому місці терміново не встановлять світлофора та знаків обмеження швидкості - люди перекриють трасу своїми машинами.

Пляма крові на асфальті - все, що лишилося від п'ятдесятидворічного Олексія. Його дружина Галина - в реанімації. На них наїхали, коли перебігали трасу.

Марія Манзур, мешканка селища Мізикевича:

- Он встречал ее с работы, переходили дорогу. Я за несколько часов до них сама перебегала дорогу. Машины не останавливаются.

Траса Одеса-Іллічівськ, поворот до селища Мізикевича. Автобусна зупинка тут є. Проте жодного обладнаного переходу. Подружжя встигло перетнути дві смуги. Стояло на розподільчій, раптом на нього на швидкості наскочив Chery. Мешканці двадцятичотирирічного водія не винуватять. Кажуть, щороку тут стається 5-6 аварій. Останнього разу молодого хлопця збили перед очима в дітей.

Олена Левченко, мешканка селища Мізикевича:

- Когда его сбила машина, кросовок прямо в ребенка, этот кросовок прямо в ребенка отлетел.

Наталя Толоманенко, мешканка селища Мізикевича:

- Ни взрослым, ни тем более детям пересечь трассу в 4 полосы без пешеходного перехода без каких-либо знаков, что тут вообще поселок, практически невозможно.

Депутати місцевої ради кажуть: обладнати перехід намагаються не перший рік.

Володимир Яковенко, депутат Таїрівської селищної ради:

- В ГАИ мне ответили: поскольку эта трасса вне границ населенного пункта - ограничить скорость они не имеют права. Предлагал сделать подземный переход - нет денег на это.

Внести ділянку траси в межі населеного пункту запропонували керівництву Овідіопільського району, до якого де юре належить селище.

Володимир Яковенко, депутат Таїрівської селищної ради:

- На что был ответ: если мы введем в границы населенного пункта, эта трасса ложиться на наш бюджет. В бюджете мы не расчитываем на ремонт данного участка.

Поки чиновники вирішують, доведені до відчаю місцеві вирішили вдатися до крайнощів. Кажуть, бояться передусім за дітей. Адже всі тутешні малі щодня мають перетинати страшну ділянку дороги.

Олена, мешканка селища Мізикевича:

- Я свою машину первую выгоняю. Просто перекрываем здесь трассу. Перекрываем машинамми трассу, пока не добьемся светофора, пешеходного перехода, подземного перехода, я не знаю чего, но надо что-то с этим  делать. Что значит, не имеют права поставить светофор? Сколько этих смертей надо?