Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 листопада 2013, 22:02 ДТП
Надзвичайні ситуації на шляхах
Надзвичайні ситуації на шляхах

Смерть через поспіх, школярки під колесами легковика й чоловік, який кинувся під трамвая. Приголомшливі кадри надзвичайних ситуацій дивіться у щоденній добірці.

Сонячний осінній день став останнім для героя цього відео. Він вирішив укоротити собі віку, й у дуже страшний спосіб. Дивіться на трамвай… Трамвай починає гальмувати, та марно, після такого наїзду вижити неможливо…

***
Серцевий напад при кермі. Власник відеореєстратора спокійно рухається засніженою дорогою. А зараз дивіться, легковик виїжджає на зустрічну й збиває людей. Водій помер від зупинки серця. Двоє перехожих, які потрапили під колеса - зараз на лікарняних ліжках.

***
Молодець власник цього відео, чи не так? Погляньте, що йому довелося пережити. Чоловік вчасно загальмував. Небайдужі перехожі кидаються до легковика й підіймають його. З полону залізного коня витягають перелякану школяку. Дівчата неушкоджені…

***
І насамкінець моторошна аварія на повороті. Таксист з чотирма пасажирами в салоні дуже поспішає. Позашляховик зносить автівку. Двоє людей загинули, трьох з тяжкими травмами довелося ушпиталити.