Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 листопада 2013, 00:16 ДТП
Дві смертельні аварії на Рівненщині
Дві смертельні аварії на Рівненщині

Двоє людей загинули у двох ДТП на Рівненщині. В одній аварії втратив життя велосипедист, в іншій - пішохід. Правоохоронці розпочали кримінальні провадження і призначили кілька експертиз, щоб з'ясувати, чи могли водії автомобілів уникнути трагедій.

Сімдесятип'ятирічна пенсіонерка загинула під колесами вантажівки на автодорозі Київ-Чоп у Дубенському районі.

Тетяна Гордійчук, старший інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- 33-річний Володимир, житель Львівської області, керуючи автомобілем МАН, рухаючись зі сторони міста Рівне в напрямку міста Львів, здійснив наїзд на 75-річну місцеву жительку Віру, яка знаходилась на проїзній частині дороги. 

Шофер багатотонки стверджує: розгледіти вночі перехожу було неможливо, та й з'явилася жінка на дорозі раптово.

Володимир, водій вантажівки:

- Вона вийшла от з вулички, я її побачив от два кроки… Я побачив - одразу вліво по гальмі - все там видно.

Від удару пенсіонерка загинула миттєво. Трагедія на дорозі сталася й у селі Здовбиці. Шістдесятичотирирічний велосипедист потрапив під колеса ВАЗівки.

Тетяна Гордійчук, старший інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ, 49-річний рівнянин Віктор, рухаючись зі сторони міста Здолбунів в напрямку міста Острог, здійснив наїзд на 64-річного Володимира, який проживав в місті Здолбунів та рухався попереду автомобіля в попутному напрямку.

Обидві смертельні ДТП розслідують правоохоронці. З'ясовують, передусім, з якою швидкістю мчали транспорти, чи були водії тверезі і чи могли уникнути наїздів. Призначено кілька експертиз.