Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 листопада 2013, 22:10 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Уперта бабця, містична аварія на повороті та кінець світу перед світлофором. Це й не тільки дивіться у щоденній добірці приголомшливих кадрів.

Цю аварію власник відеореєстратора назвав містичною, бо водій так і не втямив, звідки взялася автівка, що наскочила на його машину…

Передивіться ще раз відео - на зустрічній дійсно не розгледіти легковика, його просто немає, проте вже на повороті він вигулькує з-за багатотонки.

***
Безвихідь… саме в неї потрапив водій й автор відео. Що робити, коли на тебе мчить багатотонка, а зустрічною рухаються інші автівки? Та на щастя вантажівка лише чіпляє легковика.

***
Це Росія. Перед світлофором, коли загоряється червоне світло, автівки точно зупиняться. Прорвало теплотрасу просто під колесами! Уявіть, як почувається водій. Він, мабуть, подумав, що кінець світу…

***
Жвава траса, кілька смуг, жодних переходів. То навіщо ризикувати власним життям і долею інших? Проте бабусі байдуже. Таке відчуття, що старенька ще й незадоволена. І все одно вона рушає далі… Чи перейшла зустрічну без проблем - невідомо.