Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 листопада 2013, 23:26 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

Дитина потрапила під колеса мікроавтобуса в Сумах. Масштабні зіткнення - у Дніпропетровську й на Одещині. Авто проти дерева - у столиці.

Просто на переході збили 14-річну дівчинку в Сумах. На прямому відтинку дороги її не пропустив Мерседес Віто, яким кермувала 37-річна жінка. Від удару школярку відкинуло на 10 метрів. Вона дістала відкриту черепно-мізкову травму. Нині дитина в лікарні, у край тяжкому стані, й досі не прийшла до тями.

Вікторія Писаренко, співробітник відділу УДАІ в Сумській області:

- Слідство дасть відповідь на запитання, чому жінка-водій не змогла своєчасно відреагувати на появу дитини на пішохідному переході. Проте зазначена вулиця є місцем концентрації ДТП: і водіям, і пішоходам варто бути особливо уважними.

***
Ланцюгова аварія у Дніпропетровську, по черзі зіткнулися чотири авта. Спочатку не розминулися Міцубіші й Тойота. Друга - зробила кілька кульбітів і впала на дах. У першу ж за мить врізалися Хонда й Шевроле. Лише дивом ніхто з кермувальників не постраждав. А хто винен у масштабній ДТП - з'ясовують правоохоронці.

***
П'яне кермування призвело до трагедії на Одещині. На лікарняному ліжку - дитина, яка може залишитися інвалідом. ДТП сталася в селі Маяках. Водій Санг Йонга відволікся від риболовлі на березі Дністра, щоб купити нові вудки. Коли повертався до місця відпочинку - виїхав на перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Василь Таран, учасник ДТП:

- Тут 4 машины стояло. И красный свет. А он несется по встречке. Задел Дачию, а здесь я. Меня чиркнул. Я еще не понял, слышу - бабах.

Він зачепив кілька авт і врізався в пасажирського автобуса. Унаслідок зіткнення травм дістали водій маршрутки і двоє подорожніх. Зокрема, маленька дівчинка - їй роздобрило ніжки. Постраждав і винуватець аварії. З автівки його вирізали рятувальники. Свідки стверджують - порушник був п'яний як чіп.

Валентина Таран, учасниця ДТП:

- В отрубе в 11 часов. Врач стояла в белом халате и говорит: 11 часов, и уже быть таким готовым...

***
У дерево врізалася автівка у столиці. Так водій намагався врятуватися від зіткнення. Бо не загальмував перед Хюндаєм, що мав повертати.

Богдан, свідок:

- Он понял, что не успевает затормозить, и начал уходить вправо, зацепил его справа и пошел в дерево.

Машину повело на слизькій дорозі. Адже від ранку тут ллє дощ. 

- Не успел затормозить, повело, я проскочил в свободный ряд, и в дерево.